Friday, September 14, 2012

Tere Tulemast. Rohi on ajamata.


Tere spordisobrad!

Mina olen Marek. Kergejõustiklane. Jooksen valistingimustes 100m, 200m, 400m kui sisetingimustes 200m ja 400m Eesti rekordeid-kordades :).Olen tulnud juuniorite maailmameistriks 2006 aasta Pekingi mangudel. Hiljem ka Ameerika Uhendriikide Uliopilasmeistrivõistluste 200m individuaalne hõbe medal, kui ka aasta hiljem 4x400m kuldmedal. Kadrioru staadionil olen tulnud mitmel korral Eesti meistriks. Sellel aastal osalesin ka Londoni Olumpiamangudel. Lisada tuleb ka Euroopa Karikas, kus on parimad vahendid rahvusvahelist kogemust omandada.

Blogi on vaja, et enda uleelamised siia valgesse raami kribada. Samuti saavad lõivu korjata meedia inimesed kui ka kõik fannid ule kogu kera. Suured tanud siinkohal Eesti Kergejoustiku liidule, Eesti Olumpiakomiteele ja Kergejoustikuklubi Saarele, kelle kõigiga vabalt sõtta astuks.

Suhtlus on tahtis. Selle kanali kaudu proovin iseendale selgemaks teha kuidas see kiirenemine v2ljaspoolt sisse paistab. Vaatevalja on vaja laiendada. Jooksualased marguanded. Trennide ja kiiruste personaal-fyysiline recap. Toitumise ja taastumise eriparad enne ja p2rast trenni. Ruhmatrennid vs uksikuritamine.


To Be Continued...


No comments:

Post a Comment